https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Sneg povzroča nevšečnosti na cestah: v Pomurju tri prometne nesreče

07.02.2018 ob 10:30  

Na območju Pomurja je današnje sneženje poslabšalo vozne razmere, zato policisti voznike pozivajo k previdni in strpni vožnji. Na pot se odpravite pravočasno, z očiščenim vozilom in ustrezno zimsko opremo. Vozite na ustrezni varnostni razdalji in prilagodite vožnjo razmeram na cesti.


V aktualnih razmerah so pomurski policisti, danes med 5. in 10. uro, obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo.

Foto: delo.si

Okrog 5.30 se je na cesti Martjanci – Vaneča zgodila prometna nesreča z udeležbo avtobusa in osebnega avtomobila. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, kateri je izven naselja Vaneča, na zasneženem vozišču izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar ga je zaneslo na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik avtobusa s 35 potniki. Zaenkrat ni bilo telesno poškodovanih. Zoper voznika osebnega avtomobila sledi ustrezen ukrep, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2018 ob 10:57 gost

      Se ste glavni s temi ukrepami. To vamje zakon,da ko že imsš sranje na cesti,te še pridejo ta pametni,z ukrepami.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2018 ob 12:40 cestar gost

      cestari spet zaspali sploh ni bilo danes očiščeno ceste od murske do rakičana po polžje katastrofa od cestarjev

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2018 ob 16:36 gost

      Ob današnjem sneženju katastrofalne avtoceste od Lendave do Lenarta ! Kdaj bo končno kdo za to odgovarjal ?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2018 ob 17:14 gost

      Oni so mislili, da je že pomlad, tako je to, ko celo zimo ni snega pri nas potem pa, ko so že zvončki jih lahko sneg preseneti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.02.2018 ob 18:02 gost

      Evo tu mate zdaj to vašo zimsko idilo, ki jo kličete že mesec dni. Na tisoče zdrsov z cest in ogromno ljudi ostalo brez elektrike. To je ta vaš sneg, vi samo dalje kličite nesrečo- Da nete kje polleti z veseljem objavljali novic prihajajo vročinske nevihte z točo in neurje, mogoče vas to tudi privlači.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.02.2018 ob 21:05 delavec gost

      Manj delajo, več počivajo, manj potrošijo - več jim ostane, pa sunce mu bakreno, občine, ko sem se peljal skozi tri delat - nobena ni do 7:30 "splužila cesta"!!!! Hvala Bogu, da ni bilo nesreč, nedaj bože kaj hujšega!!! Zakaj davkoplačevalci plačujemo te občinske kretene???????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.