https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prljavo kazalište in Pop Design poskrbeli za noro zabavo na Kurentovanju

Ptuj, 08.02.2018 ob 17:00  

Včeraj se je v Karnevalski dvorani QCenter na Ptuju, množica pustnih mask in ljubiteljev dobre zabave, zabavala ob nastopu hrvaške skupine Prljavo kazalište, Vlada Kreslina z Malimi bogovi in skupine Pop Design. 

Od petka, 2. februarja in vse do pustnega torka, 13. februarja 2018, na Ptuju poteka tradicionalno, tokrat že 58. Kurentovanje. V najstarejšem slovenskem mestu se bo v enajstih festivalskih dnevih, zvrstilo več kot 70 dogodkov, katere bo obiskalo okoli 100.000 obiskovalcev. Na osrednjih povorkah in prikazih se bo skupaj predstavilo okrog 6000 likov in mask.

 

Včeraj so tako z glasbenimi nastopi letošnje Kurentovanje popestrili Vlado Kreslin, Pop Design in Prljavo kazalište.  

Zagrebška rock skupina Prljavo kazalište je nastala leta 1977 v predmestju Zagreba, delavski četrti Dubrava in sodi med najpopularnejše glasbene skupine na Hrvaškem ter v nekdanji Jugoslaviji. Skupina, ki je v lanskem letu praznovala že 40 let svojega delovanja, je občinstvo navdušila z uspešnicami, kot so: Ne zovi mama doktora, Sve je lako kad si mlad, Kiše jesenje, itd.

Slovenska glasbena skupina Pop Design je občinstvo navdušila z velikim številom uspešnic, nekatere med njimi so že skorajda ponarodele: Na božično noč, Nekoč bom zbral pogum, Pokliči me nocoj, Ko si na tleh in Zatreskan sem vate.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: Blaž Weindorfer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.