https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Lendavi še letos do igrišč in fitnesa na prostem

15.02.2018 ob 6:10  

Predvčeraj sta v prostorih Občine Lendava lendavski župan, mag. Anton Balažek, in predsednik Nogometnega društva Lendava 1903, Végh Gábor, podpisala pogodbo o podelitvi brezplačne stavbne pravice Nogometnemu društvu Lendava 1903.


S podpisom pogodbe o podelitvi brezplačne stavbne pravice, ki je podeljena za 20 let, je tudi uradno vse nared za gradnjo dveh manjših nogometnih igrišč z umetno travo za potrebe bodoče nogometne akademije. Po preteku obdobja pa bosta igrišči prešli v last Občine Lendava.

Podeljena stavbna pravica se nanaša za trenutno neurejeno zemljišče za Dvojezično srednjo šolo v Lendavi v skupni velikosti 6.200 kvadratnih metrov. Športna infrastruktura bo namenjena mladini, občanom in dijakom srednje šole.

 Foto: NK Nafta 1903

Investitor bo gradnjo igrišč moral realizirati do sredine letošnjega leta. Občina Lendava pa bo pri gradnji sodelovala tako, da bo na lokaciji srednje šole uredila nove parkirne prostore, igrišča za odbojko na mivki in postavila naprave za fitnes na prostem, poroča NK Nafta 1903.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2018 ob 13:55 Začuden gost

      Ni še zlobnih in nevoščljivih komentarjev, ter blatenja? :O Skoraj ne morem verjet...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2018 ob 16:06 Grelko gost

      Čujem, da bosta igrišči ogrevani.Res? Drugače pa; kaj naj blatim. Blato je že tak ali tak, zatou ga trbej oprati.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.02.2018 ob 19:09 nogomet gost

      pere se ....pere se...dobro se pere....ne rabiš nevoščljive komentarje....počakaj do konca in boš vse videl....predvsem vrhunski nogomet :)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.