https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Naj športniki v Beltincih 2017 - najvišji priznanji strelcu Mitji Černiju in karateistki Fioni Zečiri

Beltinci, 20.02.2018 ob 15:00  

V soboto so v prostorih beltinskega gradu podelili priznanja najboljšim športnikom za leto 2017 v občini Beltinci.

 

Najboljši športnik je postal strelec Mitja Černi iz Gančan (SD Gančani), drugi je hokejist Martin Mesarič iz Lipovec (HK Lipovci), tretji pa nogometaš Borut Lukač iz Dokležovja (NŠ Mura).

Najboljša športnica je karateistka Fiona Zečiri iz Beltinec (KK Murska Sobota), druga je judoistka Kaja Baler iz Bratonec (JK Klima Center Tratnjek Beltinci), tretja pa igralka pikada Monika Kolbl iz Ižakovec (Top Gun, Team Maži bar).

Najboljši ženski športni kolektiv je ŽNK Pomurje Beltinci, najboljši moški pa HK Lipovci.

Za najbolj perspektivniega športnika je bil izbran nogometaš Niko Kasalo iz Lipe (NŠ Mura, KMN Meteorplast), za najbolj perspektivno športnico pa nogometašinja Teja Tkalec iz Beltinec (ŽNK Pomurje Beltinci).

Podelili so tudi priznanje za življenjsko delo in izjemen prispevek na področju športa. To priznanje je prejel Alojz Forjan iz Lipovec, ki je skoraj ves svoj aktivni čas preživel pri HK Lipovci. Posebno priznanje za 40 let delovanja je prejelo Strelsko društvo Gančani, za 70 let delovanja pa Kolesarski klub Prekmurje Beltinci, ki je dobil tudi plaketo Olimpijskega komiteja Slovenije.

Poleg župana občine Beltinci Milana Kermana in predsednika športne zveze Beltinci Andreja Pozderca sta se prireditve udeležila še predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, Bogdan Gabrovec in član izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije, Branko Žnidarič. V kulturnem programu je nastopila Daša Smodiš na akustični kitari.

Foto: FB Športna zveza Beltinci

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.