https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Maučec ni več trener Mure 05, do konca sezone bo moštvo vodil Cifer

Murska Sobota, 4.5.2011  

Včeraj je nogometno društvo Mura 05 na svoji spletni strani zapisala, da Stanko Maučec, ki je bil v zadnjem času v bolniškem staležu, ni več njihov trener, kar nam je potrdil tudi predsednik Miroslav Topič. Preostale štiri kroge bo z začasno licenco vodil Feri Cifer.

"Prekinitev pogodbe je prejel s strani upravnega odbora, razlogi pa bodo pojasnjeni na prihajajoči tiskovni konkurenci," na kratko pravi predsednik Topič in dodaja, da skupna pot v smislu stroke ni bila več možna in da so se razšli v prijateljskem vzdušju. Ker Feri Cifer nima potrebne PRO licence za vodenje tekem, se je klub z Nogometno zvezo Slovenije dogovoril, da jo bo Cifer preostale štiri kroge vseeno lahko vodil na podlagi začasne licence.

Z zaporednima remijema se ne sekirajo

Razplet v drugi ligi kaže, da je bila Mura 05 še pred dvema krogoma še v igri celo za prvo mesto, ki pa ga zdaj zaseda Aluminij, ki ima že sedem točk prednosti. Po dveh zaporednih remijih so črno-beli na četrtem mestu, s štirimi točkami zaostanka za Dravinjo in Interblockom, ki bo ravno v nedeljo gost na Fazaneriji.

"Če se ozremo v jesenski del, kjer smo po petih krogih bili trdno na zadnjem mestu s samo dvema točkama in je javnost bolj kot ne pričakovala, da se bomo borili za obstanek, se je zgodil ogromen preobrat in zdaj smo naenkrat v borbi za vrh. Ampak mi ne odstopamo od svojega začrtanega cilja, to pomeni pridobitev izkušenj, stabilnost igre, razvoj mladih igralcev ter postavitev temeljev za prihodnjo sezono. V vsakem primeru pa, če se v teh štirih krogih obrne, da bo prva liga dosegljiva, jo bomo tudi zgrabili, ni pa to nikoli bil imperativ in zato se tudi zaradi teh dveh remijev preveč ne sekiramo in obremenjujemo," pravi Topič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Sobocan
      04.05.2011 ob 10:14 Sobocan

      Te Maučec je samo nevolo delo, mura ma moštvo za vrh lestvice samo so še malo premladi za 1.ligo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.