https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Srečanje otroških gledaliških skupin Mladi oder 2018

Murska Sobota, 14.3.2018  

Pod okriljem Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Območna izpostava Murska Sobota poteka ta in naslednji teden srečanje otroških in mladinskih gledaliških skupin ter srečanje lutkovnih skupin.

 

V Gledališču Park Murska Sobota se je včeraj, 13. marca, odvijalo območno srečanje otroških gledaliških skupin Slovenije 2018 - Mladi oder 2018. Na odru so se predstavili: 

- dramska skupina Gozdiček vrtca Murska Sobota, pod mentorstvom Vanje Heric in Špelce Bobič, z igro ROŽNATI AVTOBUS, ki ga je napisala Vesna Radovanovič.
- Puconski vragci OŠ Puconci, pod mentorstvom Jasne Vovk Ferk, z igro PASTI SODOBNEGA ODRAŠČANJA, avtorice Jasne Vovk Ferk.
- Dramski duo DOŠ Prosenjakovci, pod mentorstvom Vitomira Vratariča, z igro KDO JE ALICA, avtorja dela Evald Flisar in Lewis Caroll.

Veseli sončki OŠ Puconci, pod mentorstvom Helene Škerget Rakar z naslovom dela: HIŠNIKOV DAN, zaradi bolezni niso nastopili.

Program je povezoval Žan Kranjec, otroci pa so na koncu za svoj trud in vloženo energijo poželi bučen aplavz občinstva, predvsem ponosnih staršev, učiteljic in učiteljev.

Območno srečanje otroških gledaliških skupin – Mladi oder 2018, bo tudi v četrtek, 15. marca, od 9.00 v kulturni dvorani v Beltincih.

V četrtek, 22. marca, od 10.00 vabljeni na Vizije 2018 - območno srečanje mladinskih gledaliških in recitatorskih skupin Žive besede, ki bo v MIKK-u v Murski Soboti.

V petek, 23. marca, od 10.00 pa bo v kulturni dvorani Puconci DAN ZA LUTKE, Območno srečanje lutkovnih skupin.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.