https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Služba čaka kineziologa, redarja in grafičnega oblikovalca

22.03.2018 ob 20:00  

Tudi ta teden smo za vas izbrali nekaj zanimivejših prostih delovnih mest. Poglejte, morda vas ravno v tem tednu čaka nova zaposlitev.

AM SPECIAL, trgovina d. o. o. išče avtomehanika v avto – moto delavnici za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter izpit B kategorije. Kandidat ima možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 18. aprila 2018.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče diplomirano medicinsko sestro v promociji zdravja in zdravstveni vzgoji za določen čas, oz. za čas trajanja projekta, predvidoma do 31. decembra 2019, z možnostjo podaljšanja. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba ali zdravstvena nega in oskrba. Kandidati pošljite vlogo po pošti ali elektronski pošti. Prijavite se lahko do 24. marca 2018.

MMT MEHANIKA, servisno – storitveno podjetje, d. o. o. išče 3 elektroinštalaterje za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in avtomatizacija. Kandidati naj imajo tudi osnovno znanje nemškega jezika, saj gre za delo tudi v tujini. Kandidati se lahko prijavite do 24. marca 2018.

KAMNOSEŠTVO BUNDERLA, Štefan Bunderla, s. p. išče gradbenega tehnika za določen čas (9 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidat naj dobro razume, govori in piše nemški jezik, zaželeno je znanje AutoCAD-a. Prijavite se lahko do 31. marca 2018.

ZR GRAFIKA, grafično podjetje, d. o. o. išče delavca za grafično oblikovanje in pripravo tiska za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidat naj dobro razume, govori in piše angleški in nemški jezik. Delodajalec nudi možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 4. aprila 2018.

 

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče kineziologa za določen čas, oz. za čas trajanja projekta, predvidoma do 31. 12. 2019, z možnostjo podaljšanja. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba. Pogoj za zaposlitev je tudi opravljen strokovni izpit. Kandidati se lahko prijavite do 29. marca 2018.

MESTNA OBČINA MURSKA SOBOTA išče občinskega redarja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, kandidat pa mora imeti vsaj 6 mesecev delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Kandidat mora imeti znanje uradnega jezika, mora biti državljan RS, opravljen pa mora imeti tudi strokovni izpit iz upravnega postopka. Prijavite se lahko do 29. marca 2018.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče organizatorja kulturnega programa. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidat naj ima tudi dobro znanje angleškega in nemškega jezika. Prijavite se lahko do 26. marca 2018.

FLAWLESSCODE, informacijski inženiring išče 3 programerje za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, računalniške vede. Od kandidatov se pričakuje odgovornost in zanesljivost. Prijavite se lahko do 3. aprila 2018.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče strokovnega sodelavca za ekonomsko področje za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je višješolsko izobraževanje ali višje strokovno izobraževanje, ekonomija. Zaželene so delovne izkušnje na področju projektnega izvajanja nalog in kompetence organiziranja, vodenja in nadzora. Pohitite, ker se lahko prijavite le še danes, 22. marca 2018.

Več o prostih delovnih mestih, si lahko ogledate tukaj.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.