https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Za sladko je vedno prostor

Murska Sobota, 07.04.2018 ob 18:00  

V prostorih BTC CITY Murska Sobota je v soboto, 7. aprila 2018, potekal drugi najslajši dogodek v Prekmurju, Vse sorte torte. Slaščičarski mojstri so ponujali cake popse, piškote, cupcakese, male in velike torte različnih okusov in še mnogo drugih sladkih dobrot.

Organizatorki Barbara in Valerija sta pripravili že drugi najslajši dogodek v Prekmurju, imenovan Vse sorte torte. Obiskovalcem so se predstavili slaščičarski mojstri s svojimi kreacijami in različnimi dobrotami. To so Cukerpekarca, Gozdiček KAYO, Slaščičarna Sacher, Sladki raj in Sweets to Go. Za prijetno vzdušje je poskrbel Ansambel Štrk. 

Lisičke iz Gozdiček KAYO, so poleg slaščic tudi spraskali čokolado.

Marjana iz Slaščičarne Sacher je predstavila svoje sladke čarovnije, ki so narejene iz 100-odstotnega naravnega materiala po skrivni recepturi.

Simona iz Sladkega raja je očarala obiskovalce s ponudbo najrazličnejših okusov tort in peciva, ter s čudovito poslikavo tort.

Marina iz Sweets to Go je predstavila srčne in čarobne torte, ter pisane in slastne dobrote.

Cukerpekarca Jerneja pa je stojnico okrasila s svojimi torticami, cupcakesi, cake popsi, piškoti in ostalimi dobrotami. 

Potekala je tudi delavnica, kako ustvariti sladke cvetove brez profesionalnega znanja in pripomočkov. Delavnico je izvajala Cukerpekarca. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.