https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se računovodja, skupinovodja ter diplomirana babica

11.05.2018 ob 17:00  

Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del, objavljenih na straneh Zavoda za zaposlovanje


DOM STAREjŠIH LENDAVA, Idoesebb polgarok otthona lendava išče 2 bolničarja negovalca – pripravnika za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ali zdravstvena nega in oskrba. Kandidati se lahko prijavijo do 14. maja 2018.         

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče diplomirano babico v porodnem bloku za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ali zdravstvena nega in oskrba. Od kandidata se pričakuje 9 mesecev delovnih izkušenj. Prijavite se lahko do 14. maja 2018.

RUTAR MARKETING, d. o. o. PE DIPO Murska Sobota išče prodajalca in svetovalca za pohištvo za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Od Kandidata se pričakuje osnovo znanje dela s preglednicami in urejevalnikom besedil. Prijavite se lahko do 16. maja 2018.

CITRA podjetje za trženje, računovodske in administrativne storitve Tešanovci d. o. o. išče računovodjo za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ali ekonomija. Od kandidata se pričakuje zadovoljivo razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega jezika ter zahtevno delo s  preglednicami in urejevalniki besedil. Prijavite se lahko do 15. maja 2018.

ELRAD Internacionalni razvoj in proizvodnja elektronskih naprav d. o. o. išče skupinovodjo za proces končne montaže z lakiranjem za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Od kandidata se pričakajo zahtevno znanje dela s preglednicami, bazami podatkov in urejevalnikom besedil. Od kandidata se pričakuje tujodi usmerjenost k timskemu delu in sodelovanju z drugimi oddelki, urejenost, samostojnost, natančnost, odzivnost, komunikativnost, prilagodljivost, zanesljivost, pozitiven in motivacijski pristop k delu, skrb za načrtovanje dela in prioritet, stabilno in zrelo osebnost, z občutkom za odgovornost. Prijavite se lahko do 16. maja 2018.

LEGARTIS,  gradbeno podjetje d. o. o. išče strojnika TGM za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter vozniški izpit B kategorije. Kandidati se lahko prijavi do 26. maja 2018.

OSNOVNA ŠOLA KAPELA  išče učitelja za dodatno strokovno pomoč (specialni in rehabilitacijski pedagog) za določen čas (do 22. junija 2018). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje oziroma visokošolska univerzitetna  (prejšnja). Kandidat naj dobro razume, govori in piše angleški ter nemški jezik. K prijavi je potrebno priložiti Potrdilo o nekaznovanosti, ki ne sme biti starejše od 3 mesecev. Pričakujejo se tudi kompetence za delo z otroki s posebnimi potrebami. Prijavite se lahko do 14. maja 2018.

JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO  išče vzdrževalca za določen čas (6 mesecev). Za zaposlitev zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidat naj ima opravljen vozniški Izpit B in F kategorije, zaželene so izkušnje pri rokovanju z motornimi kosilnicami, motorno žago in traktorjem in traktorskimi priključki. Prijavite se lahko do 14. maja 2018.

PANORGANIC,  Ljutomer, Spodnji Kamenščak išče agronom – tehnologa za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), hortikultura. Od kandidata se pričakuje dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega ter nemškega jezika. Prijave zbirajo do  24. maja 2018.

ARTEX  tovarna skladiščne opreme d. o. o.  išče projektanta za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma visokošolska strokovna (prejšnja) strojništvo in obdelava kovin. Prijavite se lahko do 17. maja 2018.

Več o prostih delovnih mestih lahko najdete tukaj.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2018 ob 17:46 revež gost

      Đagode se še ne berejo pri Panviti ? Ges mo bral za 15 € na den z svojo malico pijačo in prevozom ka mo pa doma ležo naj se Polanič še bole bogatij

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.05.2018 ob 20:48 gost

      Najprej preverite učitelje, če imajo izobrazbo, baje jih 40% nima!!!!!!! Je san v penziji, za đagode iden delat tüdi za 3 EURE na dan, samo da se pospravijo, da ne segnijejo. Profit pa naj imajo "drekaši" v firmi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2018 ob 21:52 gost

      KA STE SI ZVOLILI TOU ZDAJ MATE = DRUJGA ŠVICA "

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.