https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sočna vilica s pomladnim kulinaričnim razvajanjem

Murska Sobota, 18.05.2018 ob 11:00  

Danes, 18. maja 2018, na Slovenski ulici poteka prva letošnja Sočna vilica, ki je v znamenju pomladnega razvajanja. 

Na sočni vilici Vas kulinarično razvajajo Mr. Falafel, Eko-socialna kmetija Korenika, Šunkarna Kodila, gostilna Zorko, Pizza Fabrika, Pivnica Zvezda in Radgonske Gorice. 

NAPOVEDNIK NASLEDNJIH SOČNIH VILIC:

  -  1. junij – Jagode in čokolada 
  -  29. junij – Mednarodna kuhinja 
  -  13. julij – Burgerji in vse na žaru
  -  17. avgust – Po domače 
  -  31. avgust – JA - bučna 
  -  14. september – Zacumprana đabuka 
  -  28. september – Jesenska kulinarična pravljica 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2018 ob 12:01 gost

      Tou je isto sranje kak majsteršef, prežganka v eni uri uspe pri sodniških lopovih. In to naj bi bili trije dominantni kuharji, verjetno so vsak dobili po 2 para čevljev po svojem okusu od gospe, ki je v eni uri skuhala PREŽGANKO v Masteršefu. Samo še malo "čajne" salame bi morali dodati. Jebemti, če najdeš neko pizdarijo v tej državi, da nekdo nekaj ne podkupi, ali naredi na ciganski način.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2018 ob 12:30 Gost goska gost

      Vse videno pohvalno samo meni predrago

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2018 ob 15:51 Gorledavčar gost

      ... mmmmmm pa prijden, dobro je bilou......

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2018 ob 17:04 gost

      Čemaž za 5 EUR, javni sektor, ki ob 8.uri začne zunaj, se kako urco razveselijo čemaža, kako spijejo, nato do 12 ure "kao v službo" in po12 uri nazaj k prijateljčkom, ki v črnih rokavicah prekladajo brbončice. Gnusno, da bolj ne more biti, in to je osvežitev prestolnice Prekmurja. Taki drmajo z državo, sirotinje v industriji pa kar lepo pridno delajte za ta sektor.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.05.2018 ob 16:26 gost

        Ali zmoreš komentar brez javnega sektorja ? Očitno ne spadaš med tisto "sirotinjo v industriji", če lahko tako suvereno ugotavljaš da je "javni sektor ob 8. uri zunaj". Verjetno si ta "javni sektor" videl na lastne oči.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.05.2018 ob 19:48 gostanj gost

      16:26-------------- Ka je dobro je napisal .Kar koli se v mestu dogaja morajo ljudje biti na delovnem mestu ne pa po mestu zijala pasti .Človek je že koga videl med delovnim časom v varaši in izgleda tebe resnica bolij .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.05.2018 ob 0:09 pištek gost

      Za ta denar si te stvari lahko samo javni sektor privošči. Pa še to se dela ob petkih ko oni gredo prej iz službe. In javni sektoraši se ne vse kriplje borijo da se nebi znižale dajatve in obdavčitve ker imajo iz tega lepe plače za gretje stolčkov. Je kdo izmed JS korajžen da se malo preizkusi v gospodarstvu???

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.