https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Obiskovalci Kmečko-ekološke tržnice v Gornji Radgoni prihajajo tudi iz sosednje Avstrije

Gornja Radgona, 28.05.2018 ob 9:00  

Kaj je danes ekološko in kateremu ponudniku lahko zaupamo, je odvisno od nas samih. Vsekakor so ob sobotah na Kmečko-ekološki tržnici v Gornji Radgoni ponudniki številnih domačih produktov, ki so jih pridelajo na različnih kmetijah po Pomurju. Po navadi je več stojnic. Soboto, 26. maja so na stojnicah ponujale svoje pridelke in proizvode kmetija J.A.N.A. iz Dobrave (Križevci pri Ljutomeru), izletniška kmetija Kozelinovi iz Gerlincev (Cankova) in Olga Kocuvan s Plitvičkega Vrha (Gornja Radgona). 

Lokacija poleg domačinov privabi tudi številne Avstrijce ter turiste, ki bivajo v Bad Radkersburgu. 

 

Tržnica je ponujala sezonsko sadje (češnje, jagode), sadne proizvode, zelenjavne sadike, domač kruh, olje in druge domače produkte. 

Kmečko-ekološka tržnica v Gornji Radgoni obiskovalcem vsako soboto ponuja domače, ekološko pridelane izdelke. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.