https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na dobrodelnem koncertu na Tišini zbirali sredstva za Niko

Tišina, 30.05.2018 ob 16:00  

Včeraj, 29. maja, je na igrišču Osnovne šole Tišina potekal dobrodelni koncert »Pomladni dan za Niko«, ki ga je, v sodelovanju z Občino Tišina, priredila Osnovna šolan Tišina. Na prireditvi se je zbrala velika množica ljudi.


Nika je učenka 3. razreda Podružnične osnovne šole Gederovci. Že od Rojstva ima cerebralno paralizo, ta pa ji onemogoča normalno gibanje. Prav zaradi tega se je Osnovna šola Tišina odločila Niki in njenim staršem pomagati in omogočiti čim kvalitetnejše življenje. Skupaj v sodelovanju z Občino Tišina so tako organizirali dobrodelni koncert »Pomladni dan za Niko«.

Zbrane prostovoljne prispevke so namenili za pomoč Nikini družini. Sredstva, zbrana preko donatorjev na transakcijski račun šole, pa bo šola namenila za prilagoditev določenih prostorov in premagovanje višinskih ovir v zgradbi OŠ Tišina ter prilagoditev Informacijsko komunikacijske tehnologije. Nika bo čez eno leto pričela obiskovati 5. razred na matični šoli, zato si želijo zagotoviti dovolj sredstev za nakup potrebne opreme.

Na koncertu, kjer so zbrali več kot 6.300 evrov, je nastopilo veliko število glasbenikov. Med njimi Nika Zorjan, Mišo Kontrec, Miha Balažic, Pepson, Dorina Gujt, Duo Mystica, ansambel Štrk, pevska skupina Prekmurci, skupina Prestiž, prišli sta tudi Natalija Verboten in Barbara iz skupine Donačka. Za ritem prireditve pa so takoj na začetku poskrbeli člani Bakovske godbe, učenci Glasbene šole Murska Sobota in podružnične šole Gederovci.

Več fotografij si lahko ogledate v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2018 ob 22:55 Čundraš gost

      No ravnokar smo poslušali samohvalo politikov kaj vse so naredili in kako dobro zaradi tega živimo, za bolne otroke pa je potrebno organizirati dobrodelne koncerte.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2018 ob 0:59 lauraas gost

      Če pa migranti imajo prednost.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.05.2018 ob 11:16 gost

      Samo ka je nej BEJLI TIGER BIL POULEK!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.