https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beznovcih so se zbrali na tradicionalnem pevskem srečanju

Beznovci, 05.06.2018 ob 14:00  

V Beznovcih na Goričkem je v nedeljo, 3. junija, potekalo tradicionalno srečanje ljudskih pevcev in godcev, »Pesem naj druži ljudi«, ki ga je pri vaško-gasilskem domu priredilo tamkajšnje Turistično društvo Vrtnica.

Letos so se na tradicionalni pevski prireditvi predstavili: Ljudske pevke Vrtnica Beznovci, Družina poje iz Vadarcev, Oldteimer EKO BEND iz Štrigove, Ljudski pevci KD Vrelec iz Benedikta, Vinski bratje iz Gederovec, pevke Večernice iz Beltinec, Ljudski godci iz Černelavec in pevke iz Rogašovec.

Na letošnji prireditvi sta za povezovanje programa, prijetno vzdušje in glasbene točke skrbela Franc Gorza in mladi pomurski raper Pepson.

Po kulturnem programu in nastopih ljudskih pevcev in godcev, so številni obiskovalci ob kulinarični ponudbi nadaljevali z druženjem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2018 ob 16:52 gost

      Ka ste tou Duško Lokina meli, eli se pa ti bumbar Gorza dela Lokina, revček bougi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.06.2018 ob 17:07 gost

      Tak je ! Gorza zaj naj dela na Tinekovob brodi, tam se dela nimaka , pa naj tam ostane na tisti Moti !

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.