https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lendavskih Goricah svečano obeležili začetek gradnje večnamenskega objekta

10.06.2018 ob 10:00  

V petek, 8. junija 2018, so v Lendavskih Goricah, svečano obeležili začetek gradnje večnamenskega objekta v Krajevni skupnosti Gorice pri Lendavi.

Nadomestni objekt, ki bo meril 278 kvadratnih metrov, bo stal na mestu trenutno še stoječe karavle.

Objekt, ki bo služil tudi kot vaški dom, bo namenjen krajevni skupnosti, društvom in krajanom. Vrednost projekta znaša približno 450 tisoč evrov.

Lokacija bo tudi omogčala glamping (sodobno kampiranje), kar je nov trend v turistični ponudbi.

Med slovesnostjo je zbrane nagovoril lendavski župan mag. Anton Balažek, manjkala pa ni niti glasbena točka.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.