https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Langašijada v Lipo privabila številne obiskovalce

Lipa, 11.06.2018 ob 18:30  

V Lipi je v nedeljo, 10. junija, v organizaciji Turističnega društva Lipa potekala že 11. Langašijada, na kateri so poleg družabnega dela izvedli tudi tekmovanje v pripravi langašev.

Tradicionalna prireditev, ki se je odvijala pri vaško-gasilskem domu je poleg tekmovanja predstavila tudi pripravo langaša in privabila številne obiskovalce. Po ocenah sodelujočih naj bi se na prireditvi pripravilo več kot 500 langašev.

Na tekmovanju iz priprave langaša je letos sodelovalo enajst kuharskih ekip, pripravljene langaše je ocenjevala tričlanska komisija. Prvo mesto je zasedla ekipa TD Büjraš Ižakovci, na drugo mesto se je uvrstilo TD Brod Melinci, tretji pa so bili tekmovalci KORK Lipa. Vse sodelujoče ekipe so dobile priznanja za sodelovanje na 11. Langašijadi.

Na prireditvi je bilo v nadaljevanju dneva prav tako poskrbljeno za glasbo v živo in kulinarično ponudbo.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2018 ob 22:40 dokležovje gost

      Büjraši in Krofaši ha,haaaaaaaaaaaa

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2018 ob 17:12 gost

      spluj ste nej resni, šteri normalen človik de van v nedeljo jedel "langaš", to moraš res biti v glavo trčen. Nedelja je gospodov dan in tudi je se "gospodsko#, edino vi krumlaši ribate te krumpiče, t se pa sposrati nemrete tri dnij.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.06.2018 ob 18:52 gost

      pa vuva dva bikeca

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.