https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Devetošolci OŠ Puconci so se poslovili od osnovnošolskih klopi

Puconci, 20.06.2018 ob 1:10  

Učenci devetih razredov Osnovne šole Puconci so minuli petek, 15. junija popoldan, na slavnostni valeti v Zeleni dvorani v Puconcih, dokončno pomahali v slovo osnovnošolskemu izobraževanju.


Obiskali smo učence devetih razredov Osnovne šole Puconci, ki so minuli petek, 15. junija popoldan, na zaključni prireditvi v Zeleni dvorani v Puconcih, dokončno pomahali v slovo osnovnošolskemu izobraževanju. Devetošolce je ob tej priložnosti obiskal in nagovoril župan Občine Puconci, Ludvik Novak, ter jim obenem čestital za uspešen zaključek osnovne šole.

V slavnostnem govoru so učence zadnjih razredov nagovorili ravnatelj Osnovne šole Puconci, Štefan Harkai, ter obe razredničarki s sorazrednikoma. Vsi skupaj so jim čestitali ob uspešnem zaključku osnovne šole, dodali pa še želje za srečo in vse dobro v nadaljnjem življenju. Obenem so učencem podelili priznanja, pohvale in nagrade za uspešno udeležbo na tekmovanjih, kakor tudi zasluge za predstavljanje šole in kraja širše.

Učenci so poleg plesa na valeti, zaključnega plesa s starši, pripravili kulturni program z glasbenimi točkami ter predstavitvijo učencev in spominov na prehojeno pot osnovne šole. Ob koncu proslave so se učenci, učitelji in starši za slovo zbrali pred osnovo šolo, nakar je sledilo sproščeno druženje v nadaljevanju večera.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.