https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Balinišče v Murski Soboti dobiva novo podobo

21.06.2018 ob 8:53  

Murskosoboška občina je na pobudo Društva upokojencev Murska Sobota pristopila k obnovi obstoječega balinišča na Kocljevi ulici.

Izvedba obnove obstoječega balinišča zajema obnovo dveh stez za balinanje, ureditev tlakovcev med igriščema, obnovo kovinske ograje in robnikov ob balinišču, ureditev odvodnjavanja balinišča ter ureditev ostale opreme na balinišču.

Obstoječe balinišče ob stavbi na Kocljevi ulici 4,  kjer so med drugim tudi stanovanja upokojencev in sedež Društva upokojencev Murska Sobota, je bilo zgrajeno pred 45 leti. Balinanje je priljubljena oblika rekreacije med člani številnih društev v mestu, med drugim balinišče uporabljajo člani Društva upokojencev, Medobčinskega društva invalidov, Društva diabetikov, Društva slepih in slabovidnih, Društva vojnih invalidov, Društva paraplegikov in drugi.

Izvajalec obnove je Komunala JP d.o.o, v pogodbeni višini 25.748,97 evrov, projektno dokumentacijo je izdelal Projektivni biro Lazar d.o.o. Dela bodo končana predvidoma 19. julija 2018, so pojasnili na murskosoboški občini.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.