https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Totalni preporod: prednosti televizije, ki jih ne smete spregledati

 

Si svojo najljubšo serijo želite spremljati kjerkoli in kadarkoli? Vas zanima vrhunska programska shema in radi gledate sliko v visoki ločljivosti HD? Bi si poleg tega privoščili še brezplačni WiFi-omrežji UNIFI in UNIFI TRAVEL? Izberite Total TV, ki vam s prenovljeno ponudbo za resnično ugodno ceno prinaša razkošje gledanja televizije kjerkoli v Sloveniji.


Satelitska platforma Total TV, ki je uporabnikom na voljo tudi v najbolj odročnih predelih Slovenije, s celovito prenovo svojih paketov - oglejte si jih TUKAJ - stremi k zagotavljanju še boljše uporabniške izkušnje. Total TV že v svoji začetni shemi prinaša ogromen nabor televizijskih programov, od katerih so številni na voljo v visoki ločljivosti HD.

Za ljubitelje filmov in serij

Na nove uporabnike prenovljenih paketov čakajo številne ugodnosti. Ljubitelje priljubljenih filmov in serij bo razveselil nov paket Total TV Premium, ki navdušuje z izvrstnim naborom dodatnih televizijskih paketov po ugodni ceni. Poleg programov najširše sheme vsebuje še filmska paketa HBO Premium in CineStar TV Premiere HD ter vsebine za odrasle Club X.

Nove naročnike za čas vezave 24 mesecev brezplačno čakata tudi paket PINK z največjim številom programov priljubljene televizijske hiše Pink v Sloveniji in nora akcija – vsi prenovljeni televizijski paketi Total TV vam bodo prvih šest mesecev na voljo po neverjetni ceni 9,90 EUR!

Z vami doma in na vikendu

Total TV prinaša veselje tudi v dnevne sobe obstoječih naročnikov, na katere prav tako čakajo ekskluzivne ponudbe. Še posebej priljubljen je Total TV med tistimi, ki si radi privoščite vikend oddih, saj je zaradi satelitske platforme dostopen tudi v najbolj odročnih predelih. Totalov krožnik lahko brez težav namestite v oddaljenih hribih, na zidanici ob vinogradu ali v mobilni hišici nekaj metrov od morja.

EON za vse

Vsi televizijski paketi in paketi trojčkov naročnikom omogočajo uporabo storitve EON – Telemachove mobilne televizije, ki spremljanje televizijskih vsebin omogoča vedno in povsod. Prek aplikacije so tako uporabnikom na voljo izbrani programi iz programskih shem in paketov, omogočen pa je tudi ogled do 7 dni nazaj. Najbolj aktualne in iskane vsebine so zbrane v videu na zahtevo, ki je prav tako na voljo v vseh paketih Total TV in med drugim ponuja tudi možnost spremljanja vsebine preko storitev HBO OD, Pickbox in Voyo.

Pridružite se več kot milijonu zadovoljnih uporabnikom storitve Total TV v regiji. Za namestitev in vzdrževanje opreme v času vezave bo poskrbel Telemach.

 

PR prispevek

    Fotogalerija