https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na pomurskem športnem festivalu se zabavajo mladi in starejši

26.06.2018 ob 9:35  

Včeraj je tudi uradno odprl svoja vrata letošnji največji športni dogodek v Pomurju. Pomurski športni festival je s ponedeljkovim programom obiskovalcem in tekmovalcem ponudil nogometni turnir mlajših selekcij U9 in U11, turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, futsal (4+1) ter delavnico o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, ki jo je izvedel Aljoša Donša.


Ekipe mlajših nogometnih selekcij so pokazale dobro igro, v obeh starostnih kategorijah pa je prvo mesto pripadlo NK Veržej. Za njim sta v starostni kategoriji U9 stali ekipi ND Beltinci in NK Ižakovci, v starostni kategoriji U11 pa Fortnite-team in NK Ižakovci. V starostni kategoriji U9 je za najboljšega vratarja bil razglašen Jan Švab, najboljšega igralca pa Blaž Kovač. V starostni kategoriji U11 sta taisti lovoriki prejela Aljaž Sluga in Niko Osterc. Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice je letos osvojila ekipa Surviver Labda Beltinci, sledila pa sta ji No Name in Žan&Žan.

Najdlje so se za mesta borile ekipe turnirja v futsalu (4+1). Prvo mesto je na koncu pripadlo ekipi Original, drugo ekipi Cicibani in tretje ekipi Soboslikarstvo Nedelko. Najboljši vratar je postal Tadej Ferenčak, najboljši igralec pa Denis Horvat. Da pa so na festivalu uživali tudi najmlajši obiskovalci, so z aktivnostmi poskrbeli v Bumerangu Sreče.

Kaj se bo dogajalo na Pomurskem športnem festivalu danes?

Torkov program vas vabi na nogometni turnir na milnici, turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice, tekmovali boste v disk golf igrah, potekal pa bo tudi veteranski nogometni turnir.

Foto: Organizator dogodka

 Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.