https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurke močnejše za reprezentantko Slovenije Saro Agrež

Murska Sobota, 10.7.2018  

Nogometašice ŽNK TELEMACH GMT Beltincev so v ponedeljek, 9. julija 2018, pričele s pripravami na novo sezono. Na klopi članskega moštva ostaja Nuša Ladinek, ki je spomladi mlado ekipo popeljala do drugega mesta, Pomurke pa v prihajajoči sezoni merijo še višje.

Moštvo ne bo doživelo pretiranih sprememb, bo pa v nove ligaške preizkušnje krenilo z vsaj dvema okrepitvama. Nadarjeni zasedbi se je kot prva pridružila Sara Agrež, ki je bila v petek registrirana kot članica šestkratnih državnih prvakinj. Sedemnajstletnica se najbolje znajde v osrčju obrambe, v pretekli sezoni pa je v dresu Radomelj odigrala vidno vlogo v borbi za vrh ligaške razpredelnice.

Radomljanke so v troboju za naslov državnih prvakinj zasedle tretje mesto, zatem pa so s Pomurkami izgubile tudi finalni dvoboj Pokala Slovenije. Prav močna želja po lovorikah je igralko, ki prihaja iz bližine Žalca, prepričala v zamenjavo sredine. »Moje ambicije so jasne. S kakovostno ekipo Pomurja želim osvojiti naslov državnih prvakinj,« je po potrditvi prestopa dejala mladinska in članska reprezentantka Slovenije.

Pomurke bodo konec avgusta, ko se bo pričelo novo prvenstvo, krenile po sedmi naslov državnih prvakinj v klubski zgodovini. »Z novimi soigralkami se dobro poznamo in razumemo, zato verjamem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo izpolniti zadani cilj. Želim se dokazati v dresu žuto-plavih in ekipi pomagati do novih zmag,« še dodaja nekdanja nogometašica Žalca, Rudarja in Radomelj.

Sara je v članski konkurenci debitirala lansko pomlad, ko je Rudarju Škale pomagala na sedmih tekmah, v zadnjem prvenstvu pa je za Radomlje odigrala 15 srečanj in dosegla tudi dva zadetka.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.