https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Vse za nogomet? Mož povozil ženo

17.07.2018 ob 9:00  

Iz sosednje Hrvaške, kjer so včeraj množično proslavili osvojeno srebro nogometašev, na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji, prihaja tudi tragična vest. Tudi slavje v Franciji vezlo dve človeški življenji.

Žena možu skušala preprečiti odhod na slavje

Hrvaški mediji pa ne poročajo samo o velikem slavju, ampak tudi o tragičnem dogodku.

Na otoku Krk, je namreč poškodbam podlegla 58-letna nemška državljanka. Povozil jo je njen 61-letni soprog, tudi državljan Nemčije. Žena naj bi opitemu možu skušala preprečiti, da bi se ta odpeljal na slavje po vrnitvi srebrnih Hrvatov iz Rusije, tako, da se postavila pred avto. Mož je takrat pritisnil stopalko na plin in ženo smrtno poškodoval. 

Hrvaški nogometaši so v velikem finalu igrali prvič v zgodovini in kljub porazu prosavili njihov največji uspeh. Za najboljšega igralca svetovnega prvenstva 2018 je bil izbran kapetan Hrvaške Luka Modrić, na kar so še posebej ponosi.

Tudi slavje v Franciji vezlo dve človeški življenji.

Po poročanju portala Siol je 50-letnik v mestu Annecy skočil v kanal in se smrtno ponesrečil, v kraju Saint-Felix pa se je moški med proslavljanjem z avtomobilom zaletel v drevo in umrl.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.