https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Mladi »švicali« v Turnišču

22.7.2018  

V soboto, 21. julija, je Klub mladih iz Turnišča pripravil športno-zabavno prireditev »Švicanje«. Poskrbeli so za športne aktivnosti, veliko druženja in zabave.


Obiskovalci so se lahko preiskusili v različnih športnih aktivnostih, ki so trajale preko celega dneva. Tekmovali so v odbojki na mivki, ulični košarki, in tenisu. Preiskusili pa so se lahko tudi v vlečenju vrvi, prostih strelih in drugih športnih preizkušnjah. V različnih delavnicah je bilo poskrbljeno tudi za tiste, ki niso navdušeni za športne aktivnosti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2018 ob 10:26 STANKO gost

      ZELO LEPO LAHKO STE PONOSNI KER STE VERJETNO EDINI KI ZNATE POKAZAT KAKO SE ZNAJO MLADI ZABAVAT

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2018 ob 11:35 beltinčar gost

      prireditev, ki kot je vidno navdušuje mlade in mlade po srcu. Čestitam, tako naprej, ko bi vsaj tega bilo več. Rekreacija, šport plus druženje, kaj je lahko lepšega za mlade.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2018 ob 16:48 gomilice gost

      Upkači kje pa so obiskovalci ?

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2018 ob 21:43 Upkač gost

      Na gomiličkoj nouči! Tele zabito!

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2018 ob 11:47 lj gost

        Kaj je to "upkači"?Jst sem iz Ljubljane in sm slišal večkrat sedaj ko sem v Prekmurju besedo "upkač" A m lahko nekdo razloži ?

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.