https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Mladi ustvarjajo na poletnem taboru

Murska Sobota, 30.7.2018  

V ponedeljek, 30. julija 2018, se je v MIKK-u začel Poletni tabor za otroke, ki bo potekal do petka, 3. avgusta 2018. 


Tudi letos je v MIKK-u organiziran Poletni tabor za otroke, ki bo potekal od 30.julija 2018, do 3. avgusta 2018, med 8:00 in 16:00 uro. Tabor je namenjen osnovnošolcem v starosti med 7 in 14 let. Tabor vključuje kreativno-zabavne in izobraževalne delavnice, kulinarične delavnice in animacije na bazenih Mestnega kopališča Murska Sobota.



Prijave so obvezne in so možne na naslednji povezavi:
https://goo.gl/forms/bG9YrjmkMWpl2eIo1

Program:
8:00-8:30 Zbor udeležencev in zajtrk
8:30-11:00 Kreativne delavnice
11:00-13:00 Kulinarična delavnica in kosilo
13:00-16:00 Animacije na bazenu v Letnem kopališču Murska Sobota.



Glavna lokacija izvedbe je Grajsko dvorišče in MIKK-ov klubski prostor, popoldne pa se bodo preselili na Letno kopališče Murska Sobota, v primeru slabega vremena bodo ostali v prostorih MIKK Kluba.

Število udeležencev je omejeno na 16. Prijavnina znaša 30 Eur z DDV za prvega otroka, za drugega pa 15 Eur z DDV in vključuje zajtrk, kosilo, kreativne in kulinarične delavnice in prost vstop v Mestno kopališče Murska Sobota.


Za vse dodatne informacije glede dogodka se lahko obrnete na:
Vodjo projekta: Miha Lendvaj (miha.lendvaj@mikk.si)
Janja Benkovič (janja.benkovic@mikk.si)

2. termin Poletnega tabora za otroke pa se bo odvijal od 20. do 24. avgusta med 8:00 in 16:00 uro.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.