https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Gornjih Petrovcih prevzeli novo motorno črpalko

Gornji Petrovci, 06.08.2018 ob 17:00  

V Gornjih Petrovcih na Goričkem so v soboto, 4. avgusta, ob 18. uri na slovesni prireditvi PGD Gornji Petrovci prevzeli novo motorno črpalko Rosenbauer FOX 4.

 

Na prireditvi, ki je potekala v šotoru za vaško dvorano v Gornjih Petrovcih, so zbrane gasilce iz prostovoljnih gasilskih društev in obiskovalce med drugim nagovorili ter jim čestitali za požrtvovalno delo župan Občine Gornji Petrovci, Franc Šlihthuber, predsednica PGD Gornji Petrovci, Mateja Kučan in Evangeličanska duhovnica, Jana Kerčmar Džuban.

Organizator prireditve PGD Gornji Petrovci je prireditev popestril s kulturnim programom, ki je vključeval ples, folkloro in petje, krajšo predstavo ter glasbene nastope.

Lepo število obiskovalcev se je na prireditvi zbralo že pozno popoldan, še več obiskovalcev pa je nadaljevalo z druženjem ob kulinarični ponudbi in glasbi skupine Weekend bend v nadaljevanju poletnega večera.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.