https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Čepincih potekale 22. občinske igre Občine Šalovci

Čepinci, 06.08.2018 ob 15:00  

V Čepincih na Goričkem so v nedeljo, 5. avgusta od 12. ure dalje v sklopu prireditev ob 14. prazniku Občine Šalovci potekale 22. občinske igre Občine Šalovci, na katerih se je na družaben način pomerilo sedem ekip iz okoliških krajev.

 

Športno-družabna prireditev se je odvijala na športnem igrišču v Čepincih, pred tem je obenem poteklo srečanje članov Društva upokojencev Šalovci ter slovesnost ob 40. letnici sodelovanja med vasema Čepinci in Dolnji Senik. Na dogodku je številne obiskovalce med drugim pozdravil in nagovorili župan Občine Šalovci, Iztok Fartek, ter zbranim namenil nekaj besed ob prihajajočih dogodkih ob občinskem prazniku v Šalovcih.

Na letošnjih občinskih igrah Občine Šalovci, so se pomerile ekipe sedmih okoliških krajev Budinci, Čepinci, Dolenci, Domanjševci, Dolnji Senik, Markovci in Šalovci. Tekmovalci so se pomerili v šestih različnih igrah, kot so met podkve, nogomet v napihnjenih blazinah, kotaljenje bale sena in v ostalih zabavnih igrah.

Organizator prireditve je ob tekmovalnem delu poskrbel še za zabavni del prireditve z glasbo, plesom in kulinarično ponudbo, poleg številnih obiskovalcev pa predvsem ni manjkalo druženja in dobre volje.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.