https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Začel se je teniški tečaj Kluba prekmurskih študentov

17.8.2018  

V torek, 14. avgusta, se je na teniškem igrišču v Murski Soboti, začel teniški tečaj v organizaciji Kluba prekmurskih študentov.


Prvi treningi

Tečaj se je pričel 14. avgusta, udeleženci pa so se razdelili v dve skupini. Zaradi slabega vremena, je trening potekal v hali teniškega kluba. Na prvem treningu so se udeleženci, po ogrevanju, naučili osnovnih prijemov loparja in se poučili o osnovnih tehnikah udarcev “backhanda” in “forehanda.” Na začetku so samostojno vadili nekaj osnovnih odbojev, pozneje pa so si s trenerji izmenično podajali žogice. Vsi udeleženci so pokazali veliko  zanimanje za šport, čeprav se jih večina z njim še ni srečala. Po treningu so nam povedali, da se že veselijo naslednjih treningov in končnega turnirja.

 

Dobili so pijačo in majice

Pred začetkom treninga so se predstavili trenerji in člani kluba prekmurskih študentov, uvodni nagovor je imel predsednik Grega Donša. Člani kluba so udeležencem razdelili brezplačno pijačo, ki jo je podarila Radenska, dobili pa so tudi klubske majice. Ker večina udeležencev ni imela svojih loparjev, so si jih lahko izposodili na tečaju. Ker tečaj poteka pod okriljem Teniškega kluba Murska Sobota, je bilo prav tako poskrbljeno za urejena igrišča in teniške žogice.

 

Zaključni turnir

Tečaji se bodo zaključili s teniškim turnirjem, ki se bo odvil v soboto, 1. septembra 2018 v Murski Soboti. Tako se bodo mladi lahko pomerili med seboj in ocenili znanje, ki so ga pridobili na treningih.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.