https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Peskovcih otvorili prenovljeni gasilski dom

20.08.2018 ob 13:00  

V soboto, 18. avgusta 2018, so v Peskovcih otvorili prenovljeni gasilski dom, v katerem imajo svoje prostore tudi lokalna društva.


Himna in nagovori

Po uvodni himni, ki jo je zaigral pihalni orkester Murska Sobota, so sledili pozdravni nagovori in uvodni nagovor župana občine Gornji Petrovci. Ta se je, po dolgih pozdravih vseh navzočih, zahvalil vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri prenovi gasilskega doma. Občane je povabil, da na podlagi ogleda prenovljenih prostorov ocenijo delo vseh sodelujočih.

 

Kulturni program in blagoslov

Priložnost za govor so dobili gostje prireditve, med njimi sta nekaj besed povedala tudi predstavnik gasilske zveze Slovenije in predsednik PGD Peskovci. Na prireditvi so bili navzoči gostje iz Slovaške in pobratene občine iz Poljske, za kulturni program pa so poskrbeli ljudski godci TD Vrtanek iz Gornjih Petrovcev, folklorna skupina KUD Goričko, mešani cerkveni pevski zbor Gloria in mladi lokalni harmonikaš. Katoliški in evangeličanski duhovnik sta blagoslovila prenovljene prostore in vse navzoče, nakar so predstavniki še prerezali slavnostni trak in s tem otvorili ter gasilski dom predali svojemu pravemu namenu.

 

Svoje prostore so dobila tudi društva

Svoje prostore so v prenovljeni stavbi dobili tudi PGD Peskovci, gasilska zveza Gornji Petrovci, društvo ljubiteljev starodobne tehnike Oldteimer Abraham, KTD Vesele Vidre Peskovci, društvo upokojencev občine Gornji Petrovci in čebelarsko društvo Šalovci.

 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2018 ob 13:11 gost gost

      Peskovci, kje je to? A to je v tistoj obcini ka je najbole zaduzena v Sloveniji, z najvec dolga na obcana?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2018 ob 13:39 vidrek gost

      Končno po nekaj letih je najmanjša vas v Občini G.Petrovci dobilo težko pričakovane prostore ,katere so v Peskovcih potrebovali,a kako je pa z financiranjem Občine G. Petrovci ,pa boste izvedeli po letu 2019.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2018 ob 13:40 okou gost

      Zapufani tak, ka tou več nišče ne prevzeme. Zapufanko si je zrikto delovno mesto do penzije :-)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.08.2018 ob 17:17 keway gost

      Nekaj me zelo moti pri tem naslovu. Piše namreč so OTVORILI. Pa kje mi živimo.Ali nismo slovenci. Ne bi bilo lepše če bi napisali so ODPRLI!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.09.2023 ob 9:47 sskj gost

        https://fran.si/iskanje?FilteredDictionaryIds=130&View=1&Query=otvoriti Otvoriti je slovenska beseda

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.08.2018 ob 17:25 gost

      Tej blesavi župan nah we skrije new ka se slika kak kakšo halo dejte

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.08.2018 ob 17:29 Goričanec gost

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.08.2018 ob 19:56 vidrek gost

      Res je ,občina Petrovci je najbolj zadolžena v RS ,je pa tudi najbolj zaraščena na Goričkem.Ni pa res da bi za to zapufano občino vse bil kriv gospod Šlihthuber, temveč krivi so prebivalci te občine -cca 2150 prebivalcev.Zakaj -vsaka vas ima predsenika in župan brez občinskega sveta ne more trošiti .Franc ,upam da si v svoji občini zelo dosti naredil,veš pa sam da je država še v večjem pufu,pa še vedno smo ponosni na svojo državo ,kot tudi na svoje občine.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.08.2018 ob 21:56 gost

      Pese za posipavanje že imajo?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.