https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: The Who Cares for Beer Festival privabil ljubitelje piva

Radgona, 29.08.2018 ob 6:05  

V avstrijski Radgoni je ob pivovarni Bevog v soboto potekal 5. The Who Cares for Beer Festival.

Številni ljubitelji piva iz Avstrije, Slovenije in drugih držav sveta so lahko poskusili preko sto različnih vrst kraft piva. Na tokratnem glasbeno-pivovarskem festivalu je nastopilo 22 kraft pivovarjev iz 14 evropskih držav, ki so ponudili 101 vrst piva različnih okusov in moči.

Festival je potekal pod velikim šotorom, kjer so si obiskovalci ob pokušanju piva lahko ogledali številne performanse in prisluhnili raznim glasbenim skupinam: Jinho Jinza, Dej šen Litro, Star Time Playboys, Green Victoria, Fabrizio & Domenico Canale in Jackflash show.

Poskrbljeno je bilo tudi za najmlajše, ki so lahko uživali v otroških delavnicah in se igrali v otroškem kotičku. Tisti, ki so želeli, pa so lahko prisluhnili "pivovarski" konferenci, na kateri so najboljši evropski mikropivovarji predstavili svoje zgodbe o uspehu ter svoja najboljša piva.

Festival nekako obeležuje 5. obletnico delovanja pivovarje Bevog, ki je v lasti Slovenca Vasje Golarja iz Gornje Radgone.

Foto: Fb Bevog Brewery

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.