https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se podsekretar, tehnolog in vodja projektov

29.08.2018 ob 17:30  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.


VRTEC MURSKA SOBOTA išče čistilca za nedoločen čas. Za delo zadostuje osnovnošolska izobrazba. Prijavite se lahko do 3. septembra 2018.

ARCONT IP, proizvodnja oken in podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d. o. o. išče knjigovodjo za določen čas (6 mesecev). Pogoj za izobrazbo je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja). Kandidat naj dobro ima zadovoljivo razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega in nemškega jezika. Pričakovana študijska smer kandidatov je računovodstvo in revizija ali bančništvo in finance, oz. primerljive delovne izkušnje poznavanje zakonodaje in podzakonskih predpisov iz delovnega področja. Kasneje možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 4. septembra 2018.

UNIGO komunikacije in informatika d. o. o. išče monterja CATV za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, elektronika in avtomatizacija. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 5. septembra 2018.

OSNOVNA ŠOLA ŠALOVCI išče organizatorja šolske prehrane za določen čas oz. do 31. avgusta 2019. Kandidat naj obvlada zahtevno delo z urejevalnikom besedil, delo s preglednicami in osnovno znanje dela z bazami podatkov. Prijavite se lahko po pošti do 31. avgusta 2018.

 

OBČINA RADENCI išče podsekretarja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja). Celotna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani Občine Radenci (tukaj) Kandidati naj vlogo pošljejo po pošti ali e-pošti do 5. septembra 2018.

ULTRAMARIN razvojno podjetje d. o. o. išče tehnologa za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je višješolska višja strokovna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Od kandidata se pričakuje 2 leti delovnih izkušenj, zahtevno delo z urejevalniki besedil, preglednicami in bazami podatkov. Prav tako morajo kandidati imeti znanje iz programiranja, ter poznavanje računalniških omrežij in operacijskih sistemov. Obvladajo naj tudi programe AutoCad in Solidworks. Prijavite se lahko do 18. septembra 2018.

CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d. o. o.  išče vodjo projektov za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), Tehnika. Kandidat naj dobro razume, govori in piše angleški ter nemški jezik. Zaželeno je obvladovanje programa Rewit in AutoCad.  Prijavite se lahko do 22. septembra 2018.

CODEX, podjetje za trgovino in posredovanje d. o. o. išče komercialista za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, prodaja na debelo in drobno. Kandidat naj zelo dobro razume, govori in piše angleški in nemški jezik. Zaželena je komunikativnost, energičnost, dobre organizacijske sposobnosti, visoka motiviranost in ciljna usmerjenost. Prijave zbirajo do 6. septembra 2018.

 Več o prostih delovnih mestih, si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.