https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Trojno slavje v Krajni

11.09.2018 ob 6:05  

V Krajni je v nedeljo, 9. septembra, potekal dogodek ob 18. obletnici občine Tišina, 20. obletnici gasilske zveze Tišina in prevzemu nove gasilske motorne brizgalne.


V Občini Tišina je bilo zelo pestro, saj so našli razloge za kar trojno slavje. Občina namreč letos slavi polnoletnost, kar je zagotovo omembe vreden mejnik v delovanju vsake ustanove. Poleg tega so slavili tudi gasilci s povodom dveh desetletij obstoja gasilske zveze Tišina. Gasilska dejavnost je v naših krajih zelo razširjena in vpletena v kulturno in družabno življenje vaških skupnosti. Ob praznovanju jubileja so bili prisotni tudi visoki uradniki gasilskih institucij iz Slovenije, dogodka se je udeležilu tudi nekaj predstavnikov gasilskih društev iz sosednje Hrvaške.

 

Nova motorna brizgalna

Velika pridobitev za tamkajšnje gasilsko društvo je nova motorna brizgalna, ki so jo v okviru prireditve uradno prevzeli in predali njenemu namenu. Upajmo, da bo brizgalna imela delo samo na gasilskih vajah, za namene intervencij pa naj bo uporabljena čim manj.

Dogodek je bil povezan s točkami kulturnega programa, obilicami govorov in podelitvijo priznanj župana ter Občine Tišina, ob koncu sta še katoliški in evangeličanski župnik blagoslovila motorno brizgalno, ki jo je kupilo gasilsko društvo.

 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.