https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti uradno odprli prenovljeni Trg zmage

Murska Sobota, 18.09.2018 ob 12:00  

V torek, 18. septembra 2018, je ob 10. uri potekalo simbolično uradno odprtje prenovljenega Trga zmage.

V torek, 18. septembra 2018, je v Murski Soboti potekala prireditev ob Evropskem dnevu brez avtomobila. Ob tej priložnosti so ob 10. uri simbolično odprli prenovljen Trg zmage, ki je bil obnovljen v sklopu projekta ˝PRENOVA MESTNEGA SREDIŠČA-1.FAZA˝ v okviru celostnih teritorialnih naložb.

Pred odprtjem prenovljenega Trga zmage je potekala tudi predaja električnega kolesa Policiji Mestne občine Murska Sobota. Električno kolo je komandirju Policijske postaje g. Tomislavu Habulinu predal župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek. 

Odprtja Trga zmage se je udeležil tudi slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec, ki je na tako imenovani ˝opevani skakalnici˝ opravil skok. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2018 ob 16:58 gost

      Rejsan se samo Trajbareč polžek zna od Policajov vozite z biciklinom?? Ne mine den, ka tej Trajbareč ne bi fantazejro po Sobote?! Mene že ide na bruhanje od toga tipa.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2018 ob 7:20 gost

      Zmagali so tisti, ki morajo vsak dan na delo v Avstrijo?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2018 ob 9:29 Gost gost

      Mislim da je pa to že vse preveč,, razmetavanja ohčinskog denarja, saj ni to županov denar,, raje bi ta denar bol pametno porabili,,, pa hvala za tako bohotenje, občinskih veljakov,,,

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2018 ob 11:45 gost

      Dragi celec, lipou, ka brišeš komentare, ali še itak mislin, ka vas je lejko občinsko upravo in svetnike sran, ka se iz sobočancov norca delate...Sakšomi se bumerang inouk vrne.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.09.2018 ob 14:53 kukorčnjak gost

      Lahko podeljuje avte Humer in pripela Križaja,da se bo po naročilo budal delal budalo od prebivalcev Sobote mu ne bo na volitvah pomagalo ,ker smo ga občani siti do grla .Volili bomo župana,ki bo sodeloval z občani in prisluhnil tudi občanom z kakšnim predlogom o kakšni zadevi .Verjamem,da novi župan ne bo betoniral po mestu in ,da bo čim več vsega zelenega v mestu.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.09.2018 ob 15:01 motovilo gost

      Vej enim,že teče voda v grlo posebej Đurovemu in še komu,ker znajo,da več ne bodo na občini ,ker bomo imeli dobrega in poštenega župana .

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.09.2018 ob 15:40 Sobočanka gost

      Policist bi moral bit fit, kaj njemu treba električno kolo? Čim vidim policista z vampom se mi poraja vprašanje, če ni nobenih zahtev glede njihove fizične sposobnosti. V kratkem bi lahko podarili še kakega robota, ki bo debelega policista za roko gnal. S Kranjcem pa se sami iz sebe norčujejo.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.