https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Večer poln zabave in smeha s Klubom prekmurskih študentov

27.10.2018  

Klub prekmurskih študentov tudi letos za vas pripravlja pravo kulturno razvajanje. V soboto 3. novembra vas vabijo v Kavarno Dvorca Rakičan, kjer se bo odvijala KUL-tura!, projekt, ki skuša mladim približati različne plati kulture, razširiti obzorja in jih obenem tudi zabavati.


Tudi letos bo na KUL-turi! zelo pestro. S tokratnim KUL-turnim programom namreč v Klubu prekmurskih študentov želijo poskrbeti, da sivina hladnih jesenskih dni za trenutek izgine, za kar bodo poskrbeli s celovečerno dozo sprostitve.

Obiskovalci tako lahko ob 17. uri najprej prisluhnete zanimivemu in malce drugačnemu potopisu, oziroma štopopisu. Izvedeli boste vse o avanturah in doživetjih ob štopanju ter o tem, kako se pripraviti na tovrsten način potovanja. Za to, da grla po predavanju ne bodo ostala suha, bo poskrbela pivovarna Lobik Brewery. Skupaj z njimi boste spoznali vse o kulturi pitja tega osvežilnega hmeljnega napitka, ki na sproščen večer ne sme manjkati.

Večer bo potekal v zabavnih notah vse do konca. Ob 19.30 bodo namreč na stand-up večeru strokovnjaki za humor poskrbeli za dobro dozo smeha. Z vami bodo Jernej Celec, Aleš Novak in Matic Kokošar. Za veliki zaključek večera pa organizatorji napovedujejo nastop enega najpopularnejših in pronicljivih slovenskih kantavtorjev, Adija Smolarja.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vabijo pa vse mladi in mlade po duši!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.