https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Končno spet počitnice

Murska Sobota, 31.10.2018  

V ponedeljek, 29. oktobra 2018, so se pričele krompirjeve počitnice. Zavod za kulturo, turizem in šport je na Osnovni šoli III v Murski Soboti, v ponedeljek, 29. oktobra 2018, in v torek 30. oktobra 2018, organiziral športni program Hura, prosti čas z različnimi športnimi vsebinami. 


Športni program ˝Hura, prosti čas˝ je bil namenjen mladim od predšolskega obdobja do študija, ki želijo svoj prosti čas po pouku, ob koncu tedna in med počitnicami preživljati v družbi vrstnikov na športnih površinah. S programom so želeli ponuditi mladim kakovostno športno ponudbo, ki v ospredje postavlja množičnost, druženje in pestro ponudbo športnih vsebin.


Zato so se na ZAVODU ZA KULTURO TURIZEM IN ŠPORT Murska Sobota odločili, da v času jesenskih počitnic, in sicer v ponedeljek, 29. oktobra 2018, in v torek, 30. oktobra 2018, na Osnovni šoli III v Murski Soboti, organizirajo in izvedejo športni program Hura, prosti čas z različnimi športnimi vsebinami (atletika, gimnastika, namizni tenis, badminton…. ) za otroke starostne skupine od 7 do 10 let.

Športni program Hura prosti čas je bil brezplačen. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.10.2018 ob 19:32 maarko1sss1 gost

      Poiščite Golaa Ženske v vaši soseskiiiii tukaj: Huit.Re/Zenske

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.