https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V sredo in četrtek bodo zaprte vse trgovine!

30.10.2018 ob 9:00  

V sredo, 31. oktobra, in četrtek, 1. novembra, bodo zaprte vse trgovine.

Lani je bila večina trgovin za dan reformacije odprta po skrajšanem času, za 1. november pa zaprtih. Letos pa bodo, po uveljavitvi nove kolektivne pogodbe za trgovce, za oba praznika zaprte vse trgovine. Zaprte bodo vse trgovine Spar in megamarketi Interspar, trgovine Hofer, Lidl, Tuš in Mercator.

Sredi junija so delodajalci in sindikalisti s področja trgovine podpisali novo kolektivno pogodbo, ki predvideva, da bodo od 1. septembra trgovine, razen nekaterih izjem, zaprte vseh 15 praznikov (doslej so morale biti zaprte deset praznikov).

Posebne izjeme so dogovorjene za delodajalce, ki opravljajo dejavnosti posebnega pomena, bencinske servise, lekarne in za dejavnosti, ki so povezane z osnovno trgovinsko dejavnostjo (pekarna, slaščičarna, transport, skladiščenje).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2018 ob 9:12 DEBELI FUKJENEC gost

      Končno. Bil je skrajni čas, da bodo tudi trgovke in trgovci za praznike doma s svojimi družinami!!!

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2018 ob 16:09 apokaliptično gost

      :D narod ajda friško v trgovine zaj,:O ka ste nauri 2 dnij do dol zaprejte :O :O,apokaliptično :O ....edijno pravilno!ka bi pa skauz bii ti baute gor zudprejte,naj narod šteromi nej trbej delati za svitke,bau fajn fraj pa z družinami !

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2018 ob 16:23 Lizika gost

      Jesoš kama do pa te zaj lidje šli če njin svali kaj?? :O :O

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.10.2018 ob 10:27 Lajči gost

      Je neven za vas, ali jes san že sčista nouri grato, pa ka ste nouri pa kama naj iden, fse trgovine so zaprejte pa je kumaj pol edenajst v srejdo, ge je ešče komaj vutro?????

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2018 ob 19:45 hecar gost

        Lajči...nebi te rad sagal...ali zutra :O do tudi baute dol zaprejte :O :O .zdrži nekak,smo z tauf!ne daj se Lajči

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.