https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Lendavi tudi letos podarjali glasbo, ples in nasmeh

Lendava, 11.11.2018 ob 12:30  

Lions klub Lendava je v petek, 9. novembra, organiziral dobrodelno prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh.

Dobrodelna prireditev, na kateri so se predstavili številni mladi glasbeni talenti iz lendavskega območja, je letos potekala že petič.

Na odru se je predstavilo 17 nastopajočih skupin iz vrtcev, šol, glasbenih šol, pa tudi nekaj samostojnih izvajalcev. Navzoči so lahko prisluhnili petju, inštrumentom ter si ogledali razne plesne nastope. Kot glasbeni gostje pa so koncert odprli moški vokalni kvintet Aeternum.

Sodelovali so otroci in mladi iz Vrtca Lendava, OŠ Prežihovega Voranca Bistrica, DOŠ Dobrovnik, DOŠ Genterovci, DOŠ I Lendava, DSŠ Lendava, Glasbene šole Lendava, Akademije za glasbo Ljubljana, OŠ Odranci, OŠ Miška Kranjca Velika Polana, OŠ Črenšovci in OŠ Sveti Martin na Muri, Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, Zavoda za kulturo madžarske narodnosti, Konservatorija za glasbo in balet Maribor ter DOŠ II Lendava.

Sredstva, ki so jih na koncertu zbrali, bodo namenjena šolskim skladom sodelujočih šol.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.