https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tako bo izgledalo drsališče na novi lokaciji

12.11.2018 ob 15:00  

Tudi letos bo v mestu postavljeno drsališče, vendar se to letos seli na novo lokacijo in sicer na drevored Martina Luthra. Vsi, ki se veselijo zimskih radosti, se bodo lahko prvič podali na led v Murski Soboti 6. decembra, ko je predvidena otvoritev.


Drsališče v drevoredu Martina Luthra bo pravokotne oblike, umeščeno med obe liniji dreves in bo merilo okrog 600 kvadratnih metrov. Ob drsališču bo prostor za obratovalni in servisni del, mesto za izposojo drsalk in prostor za pripravo drsalcev. Izbrani izvajalec bo imel ob drsališču tudi svoj gostinski objekt. Kot minula leta bo zagotovljeno brezplačno drsanje za občane Mestne občine Murska Sobota in nepridobitne institucije s sedežem v mestni občini.Na dan otvoritve bo v središču mesta potekalo tradicionalno Mikloševo senje, ta dan pa se bo v mestnem središču prižgala praznična razsvetljava, še posebej praznično okrašen in osvetljen bo tudi Drevored Martina Luthra. Dnevni čas obratovanja drsališča bo od 10. do 22. ure oziroma v dovoljenem obratovalnem času vse dni v tednu, tudi med prazniki in prostimi dnevi. Drsališče bo obratovalo do 24. februarja 2019.

Dogajanje ob drsališču bo od otvoritve in vse do božiča popestril glasbeni in animacijski program za odrasle in najmlajše. Do Božičnega sejma, ki bo od 20. do 22. decembra bo poskrbljeno tudi za pestro gostinsko ponudbo v prazničnih hiškah ob drsališču.

Pogodbena vrednost najema drsališča v omenjenem času, ki ga bo postavil in upravljal izvajalec KOTA d.o.o. Petrovče, znaša 75.419,67 EUR.

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.