https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Dr. Aleksander Jevšek: »DA hočemo Mursko Soboto enakih možnosti«

16.11.2018 ob 6:00  

Dr. Aleksander Jevšek: Pridite na volitve. Odločimo skupaj. Zmagajmo z naskokom.

Drage občanke in dragi občani.

Začelo se je z idejo. Da lahko povezani Murski Soboti in Pomurju zagotovimo razvoj. Mnogi so dvomili, da nam lahko uspe. Z mnogimi projekti, investicijami, programi in dogodki je danes Murska Sobota ena od 12 razvojno najbolj prodornih občin v državi, mi pa bolje povezana in solidarna skupnost. Občino spreminjamo s pogumnimi koraki, da postane mesto visoke kakovosti življenja vseh. To smo dosegli skupaj.

Pred nami so novi izzivi: kako modernizirati našo javno infrastrukturo, kako prenoviti in oživeti mesto, kako povečati naše razvojne možnosti, kako se umestiti v napredne tokove v regiji, v državi in v svetu, kako izboljšati naše javne storitve, da bomo z njimi celovito odgovorili na potrebe in pričakovanja ljudi?

Odgovor na to je 22 razvojnih projektov, pripravljenih za to, da skupaj izkoristimo priložnosti in Mursko Soboto spremenimo v privlačno mesto za življenje, za delo, za naložbe in za počitnice. S to vizijo smo sestavili ekipo uglednih, izkušenih in energičnih ljudi iz skupnosti za skupnost. Da z njo zberemo ustvarjalno moč in razvojni naboj celotne skupnosti.

Vabim vas, da skupaj nadaljujemo razvojni preporod. Za Mursko Soboto enakih možnosti. Zato pridite na volitve. Odločimo skupaj. Zmagajmo z naskokom. Kot skupnost ustvarimo močno soglasje, da hočemo razvoj, ki ustvarja koristi za celotno skupnost. DA hočemo Mursko Soboto enakih možnosti.

V nedeljo izberite zmagovalno kombinacijo: obkrožite številko 2 za nov mandat za župana in številko 2 za odlično ekipo SD za Mestni svet.

Gremo naprej.
Skupaj.

Vaš dr. Aleksander Jevšek

Naročnik oglasa je stranka SD.

    Fotogalerija