https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO in VIDEO: Marko Virag je novi župan občine Beltinci

18.11.2018 ob 22:00  

Danes je v taboru Marka Viraga, v Beltincih, veselo, saj je postal novi župan občine Beltinci. Za Viraga se je odločilo 60,63 % volilnih upravičencev, za Kermana pa pa 39,36 %.

Marko Virag je rezultate volitev pričakal v enem izmed gostinskih lokalov, v družbi družine in prijateljev. Številni so mu prišli čestitat in zaželet vse dobro v naslednjih štirih letih.

Virag je po zmagi dejal: "Glede na to, da sem zmagovalec, ne bi mogel, da ne bi bil zadovoljen, po drugi strani pa je to zmaga vseh občank in občanov občine Beltinci, ki so v našem programu uvideli, da imamo tisti razvojni preboj, da bomo uspeli narediti, nam pa to predstavlja eno odgovornost, da teh občank in občanov ne razočaramo. Seveda z jutrišnjim dnem začnemo na polno, maksimalno in, da program, ki smo si ga zastavili tudi uresničimo."

"Jutri je nov dan"

O tem, kakšen bo jutri njegov dan: "Sigurno bo drugačen, nekoč je bilo povedano "Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan", mi se bodo potrudili, da bomo te sanje, ki so bile zastavljene, tudi v realnosti uresničili, da bomo sanje živeli. Zahvalil bi se pa seveda vsem volivcem, ki ste na današnji dan šli na volitve in, ki ste oddali glas in s tem dejansko tudi vašo državljansko dolžnost izpolnili, za vse, ki ste pa glasovali za naš program pa en velik hvala in se vidimo od jutri naprej maksimalno angažirani."

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija