https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

FOTO in VIDEO: Jevšek pričakal zmago na Küjkle

Murska Sobota, 18.11.2018 ob 22:30  

Aktualni župan MOMS dr. Aleksander Jevšek je pričakal zmago za novi županski mandat s svojimi podporniki v murskosoboškem lokalu "Na Küjkle". 


Mestno občino Mursko Soboto je tudi tokrat na volitvah zanesljivo prepričal aktualni župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek. Dr. Aleksander Jevšek, zmagovalec lokalnih volitev 2018 v Mestni občini Murska Sobota, je skupaj z družino, stranko SD, predsednikom državnega zbora mag. Dejanom Židanom ter podporniki in prijatelji, volilne rezultate pričakal v soboškem baru Na Küjkle. 

Stari in novi župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek, je za RTV SLO povedal: ˝Hvala vsem volivkam in volivcemv naši Mestni občini Murska Sobota. Hvala moji družini, da me prenaša v tej službi in hvala vsem podpornikom, ki me sedaj gledajo v našem štabu, kjer smo čakali rezultate. Poglejte, sobočanci so očitno spoznali, da je prav smer tista, ki smo jo tudi kot naš rek oz. naš slogan, vodili za 4 leta. Namreč mi smo delali z ekipo kampanjo 4 leta, in se nismo ustavljali. In šlo je pravzaprav Mestni občini Murska Sobota ne samo za boj 2 kandidatov za volitve, ampak tudi za 2 povsem različni politiki.˝

     

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija