https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: V Murski Soboti poteka festival IZUM

Murska Sobota, 21.11.2018  

V trgovskem centru Maximus Murska Sobota, se je v sredo, 21. novembra 2018, uradno pričel Festival IZUM 2018 (Inovativnost, Znanosti in Ustvarjalnost Mladih). V sklopu festivala bo v Murski Soboti potekalo več dogodkov. 

V trgovskem centru Maximus v Murski Soboti, bo regionalni center Zveze za tehnično kulturo Slovenije s sedežem v Murski Soboti, med 21. novembrom 2018, in 23. novembrom 2018, organiziral Festival Inovativnosti, Znanosti in Ustvarjalnosti Mladih - IZUM 2018.

Festival združuje veliko zanimivih področij, njegov namen pa je mladim na čim bolj zanimiv način prikazati ustvarjalnost, znanost in gospodarstvo. 

Pod skupnim imenom IZUM se bodo na festivalu zvrstili številni tradicionalni dogodki, in sicer: Mladi za napredek Pomurja, Znanstvena konferenca PAZU in Astronomski večer – kot tudi ostali spremljajoči dogodki, številna predavanja in zabavne delavnice.

Že v torek, 20. novembra 2018, pa so na Gimnaziji v Murski Soboti organizirali predavanje na temo astrofotografija.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2018 ob 18:48 EmmyVincent gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več pODrobnosti. Tu lahko preverite tukaj ........>>>> WebJob33.COM

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.