https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Ljutomerski dijaki in Leoti tudi letos pripravili dobrodelni koncert

Ljutomer, 29.11.2018  

Dijaki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer in Leo klub Ljutomer so včeraj, v sodelovanju z Lions klubom Ljutomer, pripravili sedaj že tradicionalno prireditev Mladi(m) pomagamo.

Športna dvorana ŠIC je ponovno postala središče, kjer se srečajo talent, mladost in dobrodelnost. Na letošnji prireditvi so zbirali sredstva za nakup tehničnih pripomočkov za Emo, slabovidno dijakinjo gimnazijskega programa.

Ljutomerski dijaki so se na odru predstavili s petjem, plesom in igranjem raznih inštrumentov. Pridružili so se jim tudi učenci Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer.

Med glasbenimi točkami so navzoče nagovorili ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer Zvonko Kustec, predsednica Lions kluba Ljutomer Marja Dolamič in nekdanji guverner Lions zveze Slovenije Jurij Šarman. Prireditve pa se je udeležil tudi predsednik Leo distrikta 129 Matic Cmok.

Več fotografij v spodnji galeriji …

Celotna prireditev je bila preko spleta predvajana v živo in si jo lahko ogledate spodaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.