https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

V ponedeljek se zapirata dve pomurski NLB poslovalnici

29.11.2018 ob 10:00  

NLB zapira poslovalnici v Gornjih Petrovcih in Križevcih pri Ljutomeru. Skupno jih bodo po Sloveniji zaprli 15.


Obe pomurski poslovalnici bosta vrata zaprli 3. decembra, skupaj s še 13 poslovalnicami v drugih slovenskih regijah. Poslovalnica dalmatinova

Nova Ljubljanska banka je na svoji spletni strani zapisala, da bodo zaprli naslednje poslovalnice: Poslovalnico Videm-Dobrepolje, Poslovalnico Borovnica, Poslovalnico Rakek, Poslovalnico Ormož, Poslovalnico Dobova, Poslovalnico Sežana, Poslovalnico Žužemberk, Poslovalnico Gornji Petrovci, Poslovalnico Križevci pri Ljutomeru, Poslovalnico Gorenje, Poslovalnico Črna na Koroškem, Poslovalnico Jarše, Poslovalnico Moravče, Poslovalnico Ig in Poslovalnico Dalmatinova. Poslovalnica Dalmatinova bo zaprta po zaključku obnove poslovalnice naslednice, a ne pozneje kot 30. junija prihodnje leto.

 

Fotografija je simbolična.

Za zaprtje poslovalnic so se odločili po natančnem pregledu doseganja rezultatov poslovalnic ter doseganja kriterijev, kot sta donosnost in minimalen obseg poslovanja.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2018 ob 15:08 N...Lopovska...B gost

      Naj zaprejo celo to lopovsko NLB,saj so jo samo načrtno vodili ljudje,za katerimi se je šlo samo za lasten interes,in kako čimbolj izkoristili človeka,ki živi z majhno plačo in pokojnino..,z reklamno lažnjivo ponudbo,ki jo vodijo kradljivo izkoriščevalski ljudje za velike odškodninske odpravnine v svoj žep,z odtegljaji siromaskih denarji...,da o tistih ki so imeli svoje prihranke v njej,ne govorim,bi zmanjkalo prostora..!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.