https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Drugi dan 16. znanstvene konference Pomurske akademije

Murska Sobota, 01.12.2018 ob 13:30  

V petek, 30. novembra 2018, in v soboto, 1. decembra 2018, je v prostorih Alma Mater Europaea ECM, potekala 16. znanstvena konferenca Pomurske akademije v Pomurju. 

V soboto, 1. decembra 2018, je v prostorih Alma Mater Europaea ECM, potekal drugi dan 16. znanstvene konference Pomurske akademije v Pomurju. Ob 9. uri se je pričelo predavanje na temo Medicina in biotehnika. Na to temo so govorili pom. akad. dr. Mitja Lainščak, pom. akad. dr. Marija Pfeifer, pom. akad. dr. Cvetka Grašič Kuhar, pom. akad. dr. Zlata Luthar in pom. akad. dr. Stanislav Raščan. Povezoval je pom. akad. dr. Renato Lukač. 

Ob 10.45 uri je potekalo predavanje na temo Družboslovje in humanistika. Na to temo so spregovorili pom. akad. dr. Janez Malačič, pom. akad. dr. Etelka Korpič-Horvat, pom. akad. dr. Darja Peček Senčur, pom. akad. dr. Simona Šarotar Žižek, pom. akad. dr. Tadej Pirc in pom. akad. dr. Ivan Rihtarič. Povezovala je pom. akad. dr. Jolanda Lazar. 

Ob 12.30 uri je sledilo predavanje na temo Naravoslovje in tehnika. Na to temo so spregovorili pom. akad. dr. Melita Hajdinjak, pom. akad. dr, Diana Gregor Svetec, pom. akad. dr. Renato Lukač in pom. akad. dr. Mitja Slavinec. Povezoval je pom. akad. dr. Mitja Slavinec. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2018 ob 17:12 akademik gost

      tej zasükneju svejt

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.12.2018 ob 17:17 akad.dr. gost

      Majke mi, ka šolanih dr., Sobota pa v PM!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.12.2018 ob 22:07 prekmurje zbudi se gost

      vse polno magistrov in doktorjev -kama tou Prekmurje ide ???????? https://www.youtube.com/watch?v=8J9aEshmhCE

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.12.2018 ob 9:25 lolek gost

      Več babic bolj kilavo dete.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.12.2018 ob 10:39 partizan gost

      Bi se strinjal.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.