https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V občini Razkrižje obeležili mednarodni dan prostovoljstva

Razkrižje, 12.12.2018 ob 9:00  

V Občini Razkrižje so s prireditvijo, ki je potekala v veliki dvorani razkriškega doma kulture, obeležili mednarodni dan prostovoljstva.

Ob mednarodnem dnevu prostovoljstva o pomenu prostovoljnega dela v lokalni skupnosti

Ob začetku prireditve sta v krajšem glasbenem  uvodu nastopili učenki OŠ Razkrižje, ki obiskujeta Glasbeno šolo Slavka Osterca Ljutomer, Anja in Iva Kuhar, na inštrumentih flavti in klarinetu. Nadalje je župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič v uvodnem nagovoru poudaril, da je prav mednarodni dan prostovoljstva namenjen temu, da tudi v lokalni skupnosti pokažemo javnosti, kaj so prostovoljci prispevali s prostovoljnim delom na različnih področjih, od humanitarnega, kulturnega, športnega, okoljskega in mnogih drugih področij. Delo prostovoljk in prostovoljcev je predstavil v videoprojekciji z več kot 300 diapozitivi.

Zahvale prejeli prostovoljci, ki so se dlje časa nadpovprečno izkazali

Svečanega dogodka se je udeležila tudi izvršna direktorica Slovenske filantropije – Združenja za promocijo prostovoljstva, ga. Tereza Novak, ki je po pozdravnih besedah sodelovala v podelitvi zahval vsem prostovoljkam in prostovoljcem. Na prireditev ob dnevu prostovoljstva je bilo povabljenih 146 prostovoljk in prostovoljcev, ki so bili najaktivnejši v lokalni skupnosti. Zahvale so prejeli ljudje, ki so se nadpovprečno izkazali, obenem so bile njihove aktivnosti ves čas ponavljajoče, nekateri so bili aktivni tudi na več področjih.

 

Foto: razkrizje.si

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2018 ob 16:42 Trgovec gost

      Ovi ded, ki je v Ljutomeri klobose kra, tudi sedi med temi ljudmi !Kak ga ni sram !?Eni pač nimajo hulture!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2018 ob 19:31 Nepofarbani gost

      Pofarbani, nezamenjivi in večni, si je zopet oragniziral prireditev za samopromocijo. Seveda to prireditev tudi osebno vodi, ker drugi tega niso sposobni.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2018 ob 10:44 Gibina gost

        Ta poforbani je v tvoji občini ogromno naredil! Zato bodi fer in mu kupi barvo za naslednjo barvanje las.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.12.2018 ob 20:39 lepec gost

      Pri meni je kupil barvo Color Medvode, jaz pa sem ga pobarval in tudi brke sem mu pristrigel kot sem spodobi. Predpisal pa sem mu tudi ustrezno terapijo. To je to......plača pa mi pavšal. ON JE VEČNI IN TO BO TUDI OSTAL.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2018 ob 14:22 marko gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2018 ob 14:23 marko gost

      Nikjer ne vidim najlepše podžupanje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2018 ob 14:40 gost

      6[Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnj0 strann in začnite svoje delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.