https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zaživelo je Pravljično mesto

Gornja Radgona, 18.12.2018 ob 20:30  

Med 17. in 19. decembrom 2018 je Gornja Radgona ponovno praznična. Trg svobode je letos s strani tamkajšnjih zavodov posebno okrašen in v poznih popoldanskih urah ponuja obiskovalcem pestro glasbeno in kulturno dogajanje. Ob tem stojnice ponujajo domače produkte, ročno ustvarjene izdelke, voščilnice in kuhano vino, ki je v teh zimskih in mrzlih dneh še posebej dobrodošlo. 

Praznično mesto Gornja Radgona v tem tednu ponuja pestro kulturno dogajanje. V ponedeljek, 17. decembra, so prižgali lučke na božično-novoletnem drevesu, v popoldanskem programu so nastopili otroci iz Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona, Zasebne Glasbene šole Maestro in Folklorna skupina Gornja Radgona. Danes so zbrane zabavali učenci OŠ Gornja Radgona in Glasbeni atelje Bach z muzikalom Frozen.

V sredo, 19. decembra bodo med 16. in 18. uro na Trgu Svobode v Gornji Radgoni nastopili učenci OŠ dr. A. Trstenjaka Negova in Adi Smolar, ki bo prišel na povabilo Zavoda Kultprotur. Pravljično mesto Gornja Radgona se zaključi v petek, 21. decembra s klubskim koncertom v Mladinskem centru Gornja Radgona.

Vse dni bo prizorišče Pravljičnega mesta obiskal božiček. Prav tako bo vse dni na stojnicah prisotna bogata praznična in kulinarična ponudba. Svoja vrata bo vsak dan odprl tudi Javni Zavod Knjižnica Gornja Radgona.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2018 ob 19:40 Hell gost

      -- Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite http://www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.