https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na štefanovo blagoslovili konje

27.12.2018 ob 9:30  

Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru je v sodelovanju s Konjeniškim društvom Križevci pri Ljutomeru, Občino Križevci in Župnijskim uradom Križevci pri Ljutomeru, organiziralo tradicionalni blagoslov konjev.


Na prireditvi, ki se je včeraj odvijala v vaškem jedru v Križevcih pri Ljutomeru, je v kulturnem programu nastopila pihalna godba KUD Muzika in hudomušni harmonikar Jan.

Zbrane je nagovorila predsednica Kulturnega društva Križevci, Silva Duh. K besedi sta bila povabljena tudi križevski župnik Štefan Vinkovič in župan Občine Križevci mag. Branko Belec.

Foto: Občina Križevci

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2018 ob 12:04 Janko gost

      Mene pa ni blo tam..pizdo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2018 ob 13:06 gost

      Na teden delam 8357 dolarjev na 10642 dolarjev in veš, da je to najpreprostejši del, o katerem sem celo slišal. Moram samo naleteti na nekatere spletne strani in moje delo je končano. V vsakem trenutku lahko delam iz katerega koli kraja in uživam v svojemm življenju. To lahko storite tudi z ... obisk te spletne strani ....... >>>>>> www.Internet43.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.