https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Z vetrom v laseh tudi v Turnišču

Turnišče  

Klub mladih Turnišče je v soboto popoldan v sodelovanju z Mladinskim svetom Lendava priredil tekmovanje v ulični košarki na igrišču pri OŠ Turnišče. Prireditev spada v projekt VETER V LASEH, s športom proti drogi. Prireditve se je udeležil tudi član izvršnega odbora Športne unije Slovenije Jože Stvarnik, ki je udeležencem čestital za aktivno sodelovanje v pobudi in s tem jasen NE drogam in alkoholu ter s tem povezanim načinom življenja.

V tekmovanju v ulični košarki je tekmovalo šest ekip iz širše okolice UE Lendava, poleg tega pa je na igrišču pri OŠ Turnišče potekala predstavitev Slackline Gibbon, ki na prvi pogled spominja na hojo po vrvi, razlika pa je v tem, da se za "podlago" uporablja najlonski trak, napet med dve sidrni točki, pripomore k razvijanju ravnotežja. Najboljše ekipe so prejele priznanja (diplome) in nagrade, vsi ostali obiskovalci pa so lahko dobili osvežilne brezalkoholne pijače. Zaradi slabega vremena, nevihte, se je tekmovanje v ulični košarki zaključilo po osnovnem delu tekmovanja, brez zaključnih bojev.

Rezultati tekmovanja v ulični košarki:
1. Tablakoš
2. Juvek team
3. Klub mladih Turnišče
4. Bejli
5. TBM
6. Fuzbaleri

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.