https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murskosoboški urgentni center znova priskočil na pomoč

21.01.2019 ob 12:10  

Minulo soboto so sodelavci iz Urgentnega centra Splošne bolnišnice Murska Sobota ponovno strnili vrste in priskočili na pomoč Juretu iz Bogojine, ki mu je eksplozija plinske jeklenke povzročila razdejanje v hiši.


Juretova mama je začasno nameščena na Negovalni oddelek po hudi opeklinski poškodbi. Jure je zato sam v hiši in mu je bila pomoč zelo dobrodošla.

Na pobudo Romane Rotdajč, dr. med., spec. in sodelavke Ksenje Mesarič so zaposleni Urgentnega centra pomagali pri odstranjevanju starega pohištva, polaganju laminata in čiščenju. Nekateri sodelavci, ki se fizično niso udeležili akcije, so prispevali prispevke v obliki manjših gospodinjskih pripomočkov in drobne opreme. Delavci v pralnici bolnišnice pa so poskrbeli za pranje in čiščenje oblek.

S prepoznavanjem človeške stiske in prostovoljno pomočjo so vsi akterji znova pokazali svojo srčnost in humanost.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2019 ob 12:17 gost

      Lepa gesta od teh delavcov

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.01.2019 ob 15:58 Kirurg gost

      Mlada dobra ekipa

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.01.2019 ob 9:08 akcija gost

      Vidim da tudi delavci v belem plašču vedo kdaj treba pomagati .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.