https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

V Lendavi potekala druga redna seja

28.01.2019 ob 13:00  

V sredo, 23. januarja 2019, se je občinski svet Lendave sestal na drugi redni seji v tem mandatu, in imenoval člane nadzornega odbora Občine Lendava. Potrdili so tudi mandat nadomestnemu članu Občinskega sveta Ottu Močneku ter sprejeli nov Odlok o notranji organizaciji in delovnem področju Občinske uprave Občine Lendava. 

Občinski svet Lendave se je sestal na drugi redni seji v tem mandatu. Imenovali so člane nadzornega odbora Občine Lendava, potrdili mandat nadomestnemu članu občinskega sveta Ottu Močneku in sprejeli so nov Odlok o notranji  organizaciji in delovnem področju Občinske uprave Občine Lendava. Potrjene so bile tudi spremembe in dopolnitve statuta, ki določa število članov stalnih delovnih teles občinskega sveta in njihova delovna področja. Občinski svet pa je bil seznanjen s strani župana Janeza Magyara, o imenovanju dr. Mihaela Kasaša za podžupana Občine Lendava. 

 Foto: lendava.si

Nov odlok o notranji organizaciji in delovnem področju temelji na novem in osveženem pristopu notranje organizacijske občinske uprave, pri čemer so bolj racionalno oblikovane štiri notranje organizacijske enote. Notranje organizacijske enote v občinski upravi Občine Lendava bodo: Oddelek za finance, proračun in premoženjske zadeve; Oddelek za upravne in skupne zadeve; Oddelek za družbene dejavnosti in Oddelek za prostor, infrastrukturo in gospodarske javne službe. Občinski svet Občine Lendava pa je na drugi redni seji, imenoval 7-članski nadzorni odbor, ki ga bodo sestavljali: Franc Šandor, Franc Špilak, Vesna Čih, Peter Kleiderman, Drago Baša, Edvard Farkaš in Jožef Horvath. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2019 ob 15:25 Lajoš gost

      Kaj ni bilo povedano, da se bodo seje snemale? Že druga in smo še drugič brez posnetka

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2019 ob 18:07 lendava gost

      Ni tak enostavno,da bi snemali. Prejšnji župan tak uredil in zdaj treba vse spremeniti .....papirologija.....

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2019 ob 19:33 pomurec1919 gost

      Da, treba je pridobiti soglasje: -Vlada -Državni zbor -Ministrstvo za kulturo /Direktorat za medije -Pomurska mađarska narodna skupnost/odgovoren F.Horvat-h (najviše plačani funkcionar) v dogovoru s Fides -Občinska Mađarska samoupravna narodna skupnost -Kviaz Občine Lendava -Župan Občine in -Podžupan Občine -bivši župan ko vsi dajo soglasje se snema, v nasprotnem čakajte na volitve 2022

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.01.2019 ob 3:18 lepec gost

      Kdo pa bo gledal? A kaznjenci po zaporih?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.01.2019 ob 11:05 tomi 72 gost

      zanimivo bi bilo videti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.