https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Znani so dobitniki županovih priznanj za leto 2018

28.01.2019 ob 14:00  

V sredo, 30. januarja 2019, bo ob 19. uri, v Gledališču Park Murska Sobota, potekala slovesna podelitev priznanj za naj prostovoljce v Mestni občini Murska Sobota.

Podelitev županovih priznanj prostovoljcem, ki so bili v letu 2018 najbolj predani in požrtvovalni pri izvajanju prostovoljskega dela, bo potekala v sredo, 30. januarja 2019, ob 19. uri, v Gledališču Park Murska Sobota. Na podelitvi bo slavnostna govornica Tereza Novak, izvršna direktorica Slovenske filantropije, v kulturnem programu pa bodo nastopili člani Društva harmonikarjev Murska Sobota. 

Letošnja županova priznanja bodo prejeli: 

NAJ PROSTOVOLJKA 2018: Veronika Horvat (članica Društva upokojencev Murska Sobota)

NAJ PROSTOVOLJNO DRUŠTVO 2018: Društvo gluhih in naglušnih Murska Sobota

NAJ PROSTOVOLJNA ORGANIZACIJA 2018: Rdeči križ Slovenije Območno združenje Murska Sobota 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2019 ob 22:19 Bakovcar gost

      Cvetki nej ste dali priznanja, kak na fb pise, ka joj vsi krivico delajo. Dokazi pa drugače kažejo. Verjetno občina ne laže glede revizijskoga postopka. Zdaj pa mota kak je una izvedla dogodke. Naj dokaže! Samo ka nemre ka jih nema!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2019 ob 22:35 Priznanje gost

      San vidla kak se v metala s priznanji, zdaj pa na fb ju pravi, da so samo papir! Že naprej piše in se opravičuje na fbju..ona pravi da ji drugi krivico delajo, a se ona sprašuje, kolikim je ona naredila krivico? Seveda bo rekla da nikoli, nikdar ni naredila krivice...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2019 ob 22:45 Lolek gost

      Naj še pove kako je do priznanj prisla? Ko sam sebe predlagaš je žalostno. In to je ona počela. Nobene teže nima ne Pahorjevo priznanje, ne občinsko. Vsak lahko v opis sam sebe opiše kak dobrega...kaj pa je Pahor znal kdo je ona? Sama sebe predlagala, verjetno kot društev...in tako to gre...zdaj ze dobivajo kulturna priznanja in tako naprej..me zanima kaj tako dobrega počnejo na kulturnem področju..tej ki pa talajo, pa nimajo nobene strokovnosti in nobenega pogleda..dajo na osnovi opisa predlagatelja, ki je pa lahko na koncu sam prejemnik..

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.